Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی ساری گفت: پیش بینی می شود امسال 42 هزار تن گوشت سفید در این شهرستان تولید و روانه بازارهای مصرف شود.

تولید 40 هزار تن گوشت سفید در ساری

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، رضا پورفلاح از جوجه ریزی 23 میلیون و 339 هزار قطعه ای با صدور یک هزار و 10 مجوز جوجه ریزی در شهرستان ساری سال گذشته خبر داد و گفت: بیشترین جوجه ریزی با صدور 107 فقره در شهریور ماه بود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با اشاره به اینکه 295 واحد مرغداری گوشتی مجاز در این شهرستان وجود دارد که سال گذشته با تولید 40 هزار تن گوشت سفید نقش به سزایی در تامین سبد خانوار مازندران و استان های همجوار داشت، افزود: پیش بینی می شود امسال 42 هزار تن گوشت سفید در این شهرستان تولید و روانه بازارهای مصرف شود.

پورفلاح با بیان اینکه اطلاعات دقیق مجوز صادر شده و میزان جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی و ورودی به کشتارگاه ها برای جلوگیری از عرضه خارج از شبکه بررسی می شود، تاکید کرد: قیمت فروش مرغ گرم در بازار به قیمت مصوب 31 هزار تومان به ازای هر یک کیلوگرم است و فروش بیشتر از این قیمت تخلف محسوب می شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید