آموزش تکنولوژی تولید آبمیوه و کنسانتره
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گفت: در دوره آموزش تکنولوژی تولید آبمیوه وکنسانتره، فراگیران با محصولات کشاورزی که دارای قابلیت تولید آبمیوه و کنسانتره هستند آشنا شدند.
![آموزش تکنولوژی تولید آبمیوه و کنسانتره](http://static1.iana.ir/thumbnail/cWTlzyYJ59M3/GGElfAgaZ0dAlZNE-YtK6Ew5ACXDcN6Vx9aA-JtNy66Dcsjdxnl6wiei5rGk4Wxye9d8owTuSmBqBcr5LpXyU292_bFYUIzoOD31onINJzRn2C8PwtxEgg,,/mive209402.jpg.jpg)
به گزارش خبرنگار ایانا در خوزستان، سید بهرام اندرزیان بیان کرد: با هدف ارتقاء دانش فنی کارشناسان صنایع کشاورزی سازمان ، دورهای با عنوان « آموزش تکنولوژی تولید آبمیوه وکنسانتره» در معاونت آموزش مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان برگزار شد.
وی افزود: در این دوره فراگیران با محصولات کشاورزی که دارای قابلیت تولید آبمیوه و کنسانتره هستند آشنا شدند، همچنین توضیحاتی در ارتباط با استانداردهای بهداشتی، ترکیبات شیمیایی، ماشینآلات تولید کننده، کنترل کیفی و روشهای بستهبندی آبمیوه ارائه شد.
دیدگاه تان را بنویسید