Iranian Agriculture News Agency

رفیعی‌پور اعلام کرد:

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: این سازمان، مسئولیت بهداشت و سلامت محصولات دامی و تضمین امینت غذایی کشور را برعهده دارد.

سازمان دامپزشکی مسئول سلامت محصولات دامی و تضمین امنیت غذایی کشور

به گزارش خبرنگار ایانا، علیرضا رفیعی‌پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در هفتمین کنگره بین‌المللی دامپزشکی طیور که صبح امروز در هتل المپیک تهران برگزار شد، گفت: سازمان دامپزشکی کشور، مسئولیت بهداشت و سلامت محصولات دامی و تضمین امینت غذایی  کشور را برعهده دارد.

وی با تاکید بر اینکه صنعت طیور با قدمتی 65 ساله رشد چشمگیری داشته است، گفت: صنعت طیور با توجه به شرایط تحریم نیز نشان داد قوی است و این صنعت پابرجا خواهد ماند.

رفیعی پور با اشاره به شیوع بیماری آنفولانزا فوق حاد پرندگان در سال 96 و 97 گفت: با ورود این بیماری نیازمند واردات تخم‌مرغ شدیم و اگر این بیماری به‌درستی کنترل نمی‌شد، طیور تخم‌گذار باید از چرخه تولید خارج می‌شدند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: سالانه 2 میلیون و 500 هزار تن گوشت مرغ و 1 میلیون تن تولید تخم‌مرغ در کشور تولید می شود که مازاد آن را می‌توان صادر کرد.

وی با تأکید بر اینکه نباید به حوزه طیور تک‌بعدی نگاه شود، افزود: طی دو سال اخیر، سازمان دامپزشکی طرح‌های ملی متعددی را جهت کمک به مدیریت بهداشتی به بخش تولید و بازار ارائه داده است.

رفیعی پور در پایان گفت: کمیته‌های تخصصی نظام دامپزشکی در اجرای طرح‌های ملی به سازمان کمک کنند.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید