Iranian Agriculture News Agency

برومندفر:

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی گفت: گوشت مرغ کیفی از این پس دارای رتبه های A پلاس، A و B عرضه می شود.

گوشت مرغ کیفی با سه گرید +A ، A و B عرضه می‌شود

به گزارش خبرنگار ایانا، سامد برومندفر مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی امروز یکشنبه در حاشیه بازدید  از کشتارگاه مجهز شده به خط دو تولید در ورامین اظهار کرد: از این پس واحدهای بسته بندی  اجازه درج عنوان مرغ سبز ، ارگانیک و عاری از آنتی بیوتیک را روی برچسب مرغ ندارند. 

وی با اشاره بر اینکه مرغ سایز باید در خط دو تولید کشتارگاه‌ها تایید و بسته بندی شود، خاطرنشان کرد: گوشت مرغ کیفی از این پس دارای رتبه های  +A ، A و B می شود. 

برومندفر افزود: بسته بندی گوشت مرغ با رتبه +A دارای نوار سبز رنگ، رتبه A دارای نوار آبی و رتبه B دارای نوار نارنجی است. 

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی تصریح کرد: این اقدام باعث مسئولیت پذیری صاحبان و مالکان صنعت تولید، کشتار و بسته بندی طیور و تشدید نظارت های مسئولین فنی خواهد شد‌.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید