Iranian Agriculture News Agency

سالانه بیش از ۲۰ هزار تن گلاب در مناطق مختلف شهرستان کاشان از جمله شهر‌های برزک قمصر، نیاسر، جوشقان قالی و کامو و چوگان تولید می‌شود.

تولید سالانه بیش از ۲۰ هزار تن گلاب در کاشان

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان ، مدیر جهاد کشاورزی کاشان، عملکرد برداشت برگ گل محمدی را در هر هکتار ۴ هزار و ۶۰۰ کیلوگرم برشمرد و گفت: بخش برزگ بیشترین وسعت زیر کشت این محصول را به خود اختصاص داده است.

مظلومی افزود: سیاست جهاد کشاورزی، کاهش خام فروشی و تغییر در فناوری و تولید بیشترِ محصولات و فرآوری کامل این محصول تا رسیدن به تولید اسانس، ادکلن، فلیور‌ها و عطر همراه با ارزش افزوده به مراتب بالاتر است.

وی با اشاره به مصارف گل محمدی گفت: از ۸۰ درصد محصولات برای گلاب گیری، و بقیه به صورت گلبرگ خشک برای تهیه گل قند، مربا و سایر مصارف خوراکی، مصرف تازه خوری و حدود پنج درصد به صورت غنچه خشک به منظور صادرات استفاده می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی کاشان افزود: امسال باهدف حمایت از کشت گیاهان کم آب بر تاکنون بیش از ۵۰۰ هزار پاجوش گل محمدی با یارانه بین کشاورزان کاشانی توزیع گردیده است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید