برداشت 496 هزار تن محصول هندوانه از اراضی جنوب کرمان

مدیر بخش زراعت سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت: برداشت محصول هندوانه در جنوب کرمان از نیمه دوم فروردین ماه آغاز شده است و پیش‌بینی می‌شود 496 هزار تن محصول هندوانه برداشت شود.

علی عوض‌پورجلالی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در جیرفت اظهار داشت: با توجه به اقلیم مناسب جنوب استان کرمان، محصول تولیدی هندوانه این منطقه دارای کیفیت و کمیت بالا است.

وی با اشاره به ارزش اقتصادی و صادراتی این محصول برای کشاورزان جنوب استان کرمان افزود: بیش از 16 هزار و 100 هکتار از اراضی جنوب استان به کشت هندوانه اختصاص پیدا کرده است.

عوض‌پورجلالی تصریح کرد: برداشت این محصول در جنوب کرمان از نیمه دوم فروردین ماه آغاز شده است.

وی خاطرنشان کرد: بیشترین محصول هندوانه در جنوب کرمان از شهرستان‌های رودبار، قلعه‌گنج و منوجان برداشت و روانه بازارهای کشور می‌شود.

مدیر بخش زراعت سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت: صادرات محصول هندوانه از جنوب کرمان به خارج از کشور به ویژه کشورهای آسیای میانه و عربی حاشیه خلیج فارس از نیمه اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود.

عوض‌پورجلالی ابراز داشت: پیش‌بینی می‌شود از این سطح زیر کشت 496 هزار تن محصول هندوانه برداشت شود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید