تولید سالانه 1500 تن گلاب و انواع عرقیجات در دهستان شیرکوه
مسئول مرکز خدمات کشاورزی دهستان شیرکوه گفت: سالیانه ۱۵۰۰ تن گلاب و عرقیجات گیاهی در دهستان شیرکوه به عنوان بزرگترین تولید کننده گلاب و انواع عرقیجات در استان یزد تولید میشود.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان یزد، مسئول مرکز خدمات کشاورزی دهستان شیرکوه با اشاره به این موضوع گفت : سابقه تولید در این دهستان بیش از 150 سال میباشد. و 57 واحد سنتی و 3 واحد صنعتی با میزان تولید بیش از 1500 تن فرآورده و با تنوع بی نظیر 130 نوع محصول در این راستا فعال می باشند.
غفاریان خصوصیات گل محمدی تولید شده در دهستان شیرکوه را طول دوره طولانی گلدهی، کیفیت بالای گل و اسانس و همچنین عملکرد بالای تولیدی آن دانست و گفت: تولید گلاب در دهستان شیرکوه از نیمه دوم اردیبهشت ماه آغاز و تا نیمه تیرماه ادامه دارد و تولید عرقیجات از اواخر فروردین ماه آغاز و در طول سال ادامه دارد. اکثر تولیدات منطقه به دلیل کیفیت بالا به سایر استانهای کشور صادر میگردد. هرچند خشکسالیهای پی در پی موجب کاهش سطح تولید گل محمدی از 40 هکتار گردیده ولی گلهای محمدی موجود در حاشیه مسیرهای انتقال آب و در حاشیه باغات این دهستان عملکرد تولیدی مناسبی دارند.
وی متوسط اشتغالزایی گل محمدی را ۳/۵ نفر به ازای هر هکتار بیان کرد و اشتغال حدود 120 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در این دهستان را قابل توجه برشمرد.
غفاریان اظهارامیدواری کرد که با افزایش تولید گل محمدی و برندسازی گلاب شیرکوه زمینه مناسبی برای افزایش اشتغال و پشتیبانی هرچه بیشتر از تولید گلاب و انواع عرقیجات با برند شیرکوه فراهم گردد.
دیدگاه تان را بنویسید