Iranian Agriculture News Agency

سجادی پور:

روزانه 170 تن مرغ گوشتی در استان یزد تولید می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: میزان تولید سالیانه گوشت مرغ در استان یزد 65هزار تن می باشد که به طور متوسط روزانه بیش از 170 تن مرغ، تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود.

روزانه 170 تن مرغ گوشتی در استان یزد تولید می‌شود

به گزارش خبرنگار ایانا در استان یزد، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد با بیان اینکه از ابتدای آذر ماه بر اساس اطلاعات سامانه بازارگاه، مرغداران استان بین 60 تا 70 درصد تولیدات خود را با توجه به نهاده‌های دریافتی تحویل داده‌اند، اظهار کرد: بر این مبنا به طور میانگین روزانه بیش از 100 تن مرغ جهت توزیع در بازار به قیمت مصوب 20هزار و 400 تومان تحویل سازمان صمت می‌شود.

سید جمال سجادی پور با اشاره به اینکه ظرفیت‌های خوبی در استان به لحاظ تولید گوشت مرغ ایجاد شده بطوریکه هم اکنون بیش از نیمی از گوشت مرغ تولیدی استان به استان‌های دیگر صادر می‌شود، افزود: در حال حاضر به صورت هفتگی لیست واحدهای مرغداری که تولیدات آنها به مرحله کشتار می‌رسد، جهت انجام تعهدات براساس نهاده‌های دریافتی آنالیز شده تا با همکاری و همراهی مرغداران و تشکل‌های مربوطه مشکلی در خصوص بازار مرغ استان و افزایش قیمت مصوب به وجود نیاید.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید