Iranian Agriculture News Agency

آغاز برداشت «پاچ باقالا» در گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: برداشت محصول بهاره پاچ باقلا در سطح ۴۷۰۰ هکتار از اراضی استان در حال انجام است.

آغاز برداشت «پاچ باقالا» در گیلان

به گزارش خبرنگار ایانا در استان گیلان، «علی درجانی» در ششمین روز از هفته جهاد کشاورزی از آغاز برداشت محصول بهاره پاچ باقلا در سطح ۴۷۰۰ هکتار از اراضی استان خبر داد و گفت: پیش بینی می شود در کشت بهاره در حدود ۱۹ هزار تن پیله تر توسط ۱۵هزار بهره بردار و با ارزش اقتصادی بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان برداشت شود.

وی بیان کرد: استان گیلان تنها استان تولید کننده پاچ باقلا بوده و همه ساله در فصل بهار و پاییز و کشت دوم پس از برداشت برنج در اراضی شالیزاری در کلیه شهرستان های استان در سطحی بالغ بر ۱۲هزار هکتار و با تولید ۴۵هزار تن پیله تر و با ارزش اقتصادی ۳۱۵ میلیارد تومان کشت می شود.

درجانی مناطق عمده تولید این محصول را شهرستان های رشت، تالش و آستانه نام برد و تصریح کرد: کشت پاچ باقلا نقش مهم در تامین پروتئین گیاهی، اصلاح خاک و تثبیت ازت به دلیل رابطه همزیستی با باکتری ریزوبیوم دارد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید