Iranian Agriculture News Agency

رییس دولت ایالت کده مالزی:

کشاورزان و ماهیگیران باید از سلامت محصولات شان مطمئن باشند

احمد بشاه ، رییس دولت منطقه کده (Kedah ) (ایالتی واقع در شمال غربی مالزی ) گفت:" کشاورزان، دامداران و ماهیگیران در منطقه کده باید با بروز رسانی روش ها و مدرن سازی به دنبال تغییراتی برای افزایش تولید و اولویت دادن به غذاهای سالم باشند."

کشاورزان و ماهیگیران باید از سلامت محصولات شان مطمئن باشند

احمد بشاه ، رییس دولت منطقه کده ( Kedah ) (ایالتی واقع در شمال غربی مالزی ) گفت:" کشاورزان، دامداران و ماهیگیران در منطقه کده باید با بروز رسانی روش ها و مدرن سازی به دنبال تغییراتی برای افزایش تولید و اولویت دادن به غذاهای سالم باشند."

به گزارش ایانا از سایت " دِ مالای میل آنلاین "، به گفته وی، سه گروه عمده تامین کنندگان مواد غذایی باید با بهره بردن از نوآوری در فناوری های مختلف مرتبط با یکدیگر رقابت کنند.

وی گفت: "در خط مشی روز کشاورزان، دامداران و ماهیگیران سال 2017 ( HPPNK ) ، و با توجه به موضوع "غذای ما، آینده ما" ، سه گروه اصلی تامین کنندگان مواد غذایی در این ایالت باید ابتکار عمل خود را در راستای فناوری های مختلف مرتبط با این موضوع به کار ببرند ، تا بتوانند در بازار رقابت کنند."

بشاه یادآور شد: "ما نباید راضی باشیم که فقط به عنوان تولیدکنندگان عمده غذا باقی بمانیم، بلکه باید اقداماتی را برای دستیابی به فعالیت های کشاورزی مناسب ( myGAP )(1) و گواهینامه های ارگانیک ( myOrganic ) انجام دهیم."

احمد بشا ه ، در سخنرانی خود در مراسم راه اندازی برنامه 2017 HPPNK در شهر کولیم(شهری در ایالت کده مالزی) گفت:" گواهی MyOrganic ، نشان دهنده کیفیت و سالم بودن محصول برای مصرف است ؛ زیرا آن ها از نظر مواد شیمیایی و ارگانیزم های اصلاح شده ژنتیکی ( GMO ) ، سازگاری با محیط زیست و نداشتن آلودگی ها بررسی می شوند ."

احمد بشاه، همچنین امیدوار بود که کشاورزان، دامداران و ماهیگیران همچنان به افزایش بهره وری مواد غذایی کمک کنند، به طوری که اطمینان حاصل شود که خروجی های کشاورزی به بالاترین سطح، به ویژه از نظر کیفیت و ایمنی دست می یابد.

ترجمه: فرحناز سپهری

پی نوشت:

1- Malaysian Good Agriculture Practices(myGAP)

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید