Iranian Agriculture News Agency

ابداع روشی جدید برای بررسی تقلبات روغن زیتون فرا بکر

یک مطالعه منتشر شده در Journal of Food Science به بررسی پتانسیل اسپکتروسکوپی مادون قرمز نزدیک (FT-NIR) برای بررسی اعتبار و صحت روغن زیتون فرابکر پرداختند.

ابداع روشی جدید برای بررسی تقلبات روغن زیتون فرا بکر



یک مطالعه منتشر شده در Journal of Food Science به بررسی پتانسیل اسپکتروسکوپی مادون قرمز نزدیک (FT-NIR) برای بررسی اعتبار و صحت روغن زیتون فرابکر پرداختند.

به گزارش ایانا از فود کلینیک؛ محققین یک آزمایش را بر اساس اسپکتروسکوپی FT-NIR در ترکیب با روش آنالیز اطلاعات تک متغیره و چند متغیره را برای بررسی صحت روغن های زیتون فرابکر توسعه دادند. با استفاده از لوله های شیشه ای یکبار مصرف، طیف ۶۲ نمونه روغن زیتون فرا بکر مرجع، ۱۰ روغن خوراکی تقلبی، ۲۰ مخلوط حاوی روغن زیتون فرابکر در ترکیب با تقلبات، ۸۸ نمونه روغن زیتون فرابکر موجود در بازار و نمونه های دیگر سریعاً در حالت عبوری بدون هیچ گونه آماده سازی، اندازه گیری گردیدند. سپس این محققین از روش های تجزیه و تحلیل تک و چند متغیره برای دسته بندی نمونه های مختلف روغن زیتون برای تشخیص تقلبات استفاده نمودند .

در نهایت این محققین نتیجه گیری نمودند که می توان از روش FT-NIR به عنوان یک روش ساده و سریع برای تشخیص نمونه های تقلبی روغن زیتون فرابکر استفاده نمود .




انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید