شهرستان رابر رتبه اول تولید عسل در استان کرمان
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رابر با بیان اینکه برداشت عسل در شهرستان رابر در دو مرحله انجام می گیرد، گفت: برداشت مرحله اول ازاوایل خرداد شروع و اواخر تیرماه پایان یافته و مرحله دوم نیز از اوائل مرداد آغاز و تا اواخر مهر ادامه می یابد.
بنا به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمان، کریم قاسمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رابر خاطر نشان کرد: میزان تولید عسل سال گذشته متوسط هر کلنی ده کیلوگرم بوده که عملکرد940 تن در شهرستان را به همراه داشته است که رتبه اول تولید در استان را به خود اختصاص داده و امسال به علت خشکسالی متاسفانه میزان 30 درصد کاهش عملکرد قابل پیش بینی است.
وی گفت در بحث اشتغالزایی، 550 نفر اشتغالزایی مستقیم و 1200 نفر غیرمستقیم ایجاد شده است که در برخی مناطق علاوه بر تولید عسل تولید موم و برموم نیز وجود دارد.
کریم قاسمی اظهار کرد: طرح توانمند سازی زنان زنبوردار روستایی و عشایر به منظور تولید بیشتر فرآورده های جانبی زنبور عسل در این شهرستان در حال اجرا است.
وی تصریح کرد: با توجه به کیفیت وکمیت عسل موجود در این شهرستان و تأسیس کارخانه بسته بندی عسل تاپو با وجود آزمایشگاه تشخیص کیفیت عسل، این محصول ارزشمند از زنبورداران شهرستان بر اساس کیفیت بصورت نقدی خریداری و با بسته بندی وکیفیت مناسب به بازار می شود.
دیدگاه تان را بنویسید