Iranian Agriculture News Agency

تغییر قوانین هنگ کنگ در زمینه افلاتوکسین مجاز در آجیل و خشکبار

طبق اطلاع دریافتی از وزارت امور خارجه، بر اساس اصلاحات پیشنهادی دولت هنگ کنگ منطقه ویژه اداری این کشور در خصوص مقررات مربوط به ترکیبات مضر در مواد غذایی وارداتی، میزان آفلاتوکسین مجاز در محصولات آجیل و خشکبار از جمله پسته و انجیر خشک به ترتیب 20 و15 میلی گرم بوده در هر کیلو به 15 و 10 میلی گرم کاهش می یابد.

تغییر قوانین هنگ کنگ در زمینه افلاتوکسین مجاز در آجیل و خشکبار

به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمان،  بنا به پیشنهادات جدید که احتمالاً طی ماه های آتی مصوب و اجرایی خواهد شد، ضرورت دارد تولید کننگان و صادر کنندگان، محصولات خود را به گونه ای تولید و صادر نمایند که میزان آفلاتوکسین موجود این محصولات با مقررات جدید سخت گیرانه هنگ کنگ مغایرتی نداشته باشد.

ضمناً متن کامل لایح اصلاحات پیشهادی دولت هنگ کنگ در لینک زیر قابل مشاهده و دسترسی می باشد

https://www.fhb.gov.hk/download/pressand

 

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید