Iranian Agriculture News Agency

افزایش تولید شیر و گوشت در یک گاوداری شهرستان شهربابک با ورود دانش جدید

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شهربابک گفت: در سال جهش تولید، با ورود علوم و دانش جدید به گاوداری های این شهرستان تولید شیر و گوشت قرمز روزانه افزایش یافته است.

افزایش تولید شیر و گوشت در یک گاوداری شهرستان شهربابک با ورود دانش جدید

به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمان، منگلی افزود: آقای علی کربلایی از گاوداران موفق این شهرستان در سال 86 به اتفاق فرزندش اقدام به تاسیس گاوداری با ظرفیت 50 راس و  20 راس شیر ده در منطقه چشمه نمود.

منگلی تصریح کرد: وی با دریافت تسهیلات 5 میلیارد ریالی از صندوق کار آفرینی امیدو 5 میلیارد ریال آورده شخصی  نسبت به احداث گاوداری جدید با ظرفیت 200 راس گاو  که80راس آن شیرده هستنددرمنطقه لکوئیه، اقدام کرده است.

وی اذعان داشت: این واحد دامپروری با تکیه بر توان علمی و تلاش کارکنان  میزان تولید شیر روزانه  خود را به دو تن ونیم و میزان تولید گوشت روزانه را به30 کیلوگرم افزایش، رسانده است.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شهربابک گفت: موفقیت این طرح در به کارگیری تجهیزات مکانیزه، رعایت بهداشت جایگاه، بهره­گیری از دکترای دامپزشکی و مهندسین مشاوردامپروری در صنعت گاوداری است که  توانسته گام موثری در تولید محصولات دامی شهرستان بردارند .   

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید