افزایش تولید شیر و گوشت در یک گاوداری شهرستان شهربابک با ورود دانش جدید
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شهربابک گفت: در سال جهش تولید، با ورود علوم و دانش جدید به گاوداری های این شهرستان تولید شیر و گوشت قرمز روزانه افزایش یافته است.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمان، منگلی افزود: آقای علی کربلایی از گاوداران موفق این شهرستان در سال 86 به اتفاق فرزندش اقدام به تاسیس گاوداری با ظرفیت 50 راس و 20 راس شیر ده در منطقه چشمه نمود.
منگلی تصریح کرد: وی با دریافت تسهیلات 5 میلیارد ریالی از صندوق کار آفرینی امیدو 5 میلیارد ریال آورده شخصی نسبت به احداث گاوداری جدید با ظرفیت 200 راس گاو که80راس آن شیرده هستنددرمنطقه لکوئیه، اقدام کرده است.
وی اذعان داشت: این واحد دامپروری با تکیه بر توان علمی و تلاش کارکنان میزان تولید شیر روزانه خود را به دو تن ونیم و میزان تولید گوشت روزانه را به30 کیلوگرم افزایش، رسانده است.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شهربابک گفت: موفقیت این طرح در به کارگیری تجهیزات مکانیزه، رعایت بهداشت جایگاه، بهرهگیری از دکترای دامپزشکی و مهندسین مشاوردامپروری در صنعت گاوداری است که توانسته گام موثری در تولید محصولات دامی شهرستان بردارند .
دیدگاه تان را بنویسید