پیشبینی برداشت 27 هزار تن سیر تر از مزارع استان کرمان
عباس سعیدی رئیس این سازمان گفت: سطح زیرکشت محصول سیر استان کرمان، 650 هکتار می باشد و برداشت محصول سیر استان از دهم فروردین ماه آغاز و تا پنجم اردیبهشت ماه ادامه دارد و پیش بینی می شود 27 هزار تن سیر تر تولید شود.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمان، وی تصریح کرد: عملکرد این محصول 45 تن در هکتار می باشد و بیشترین عملکرد 90 تن در هکتار بوده است.
سعیدی خاطر نشان کرد: 175 میلیارد تومان ارزش محصول تولیدی سیر استان می باشد و 65 هزار نفر روز کارگر کار برداشت را انجام می دهند.
وی با بان اینکه اکثر محصول سیر مربوط به منطقه شهداد شهرستان کرمان می باشد، افزود: در سال جاری سیر برداشت شده مستقیما از مزرعه صادر می شود و در این رابطه مشکلی وجود ندارد و در بیشتر موارد به روسیه صادر میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان در پایان اظهار داشت: در صورت تمایل کشاورزان به بیمه مزارع سیر، شرایط آن فراهم میشود.
دیدگاه تان را بنویسید