معاون سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان عنوان کرد:
قیمت مرغ زنده در استان کرمان از میانگین کشوری کمتر است
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: این معاونت اقدامات موثری در خصوص رفع مشکلات ایجاد شده و تامین نهاده ها و جلوگیری از قیمت روز افزون آنها انجام می دهد تا مشکلات مرغداران مرتفع گردد.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمان، باقری تصریح کرد: از آنجا درصد بالایی از نهاده ها مثل ذرت و سویا از منابع خارج از کشور تامین می گردد، لذا نوسانات ارزی تاثیر مستقیم بر قیمت نهاده ها و درنتیجه قیمت تمام شده دارد، علی ایحال معاونت بهبود تولیدات دامی استان با پیگیریهای مستمر جهت تامین نهاده ها با قیمت مصوب دولتی توانسته اند با همکاری وزارتخانه متبوع و هماهنگی تشکلهای مربوط، در این مقوله تا حد زیادی این مهم را، برطرف و مشکل مرغداران مرتفع گردد و در این زمینه از بهترین استانهای کشور بوده است.
وی اظهار داشت: شیوع بیماریها مرتبط با شرایط جغرافیایی و اقلیمی و گرما و ارتفاع از سطح دریا و....است که این موضوع هم با عنایت به اهمیت آن، مورد توجه شدید این معاونت می باشد و با برگزاری کلاسهای آموزشی جهت کارشناسان مستقر در واحدها و تولیدکنندگان تا حدود زیادی مرتفع شده است.
باقری خاطرنشان کرد: از آنجائیکه سامانه جوجه ریزی در واحدهای پرورشی به صورت شبکه ای و سراسری در وزارتخانه به تشکلها تفویض و واگذار گردیده، لذا مرغداران در حال حاضر با هماهنگی اتحادیه و تعاونیهای مربوطه، جوجه ریزی را بر اساس ظرفیت پروانه، امکانات سالنها و امکانات مالی مرغدار، طبق برنامه ریزی دقیق اقدام به جوجه ریزی مینمایند و جوجه ریزی نیمه اول سال 98 ده درصد نسبت به سال 97 افزایش داشته است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان ابراز داشت: با عنایت به قیمت تمام شده مرغ زنده و تقاضای مصرف کننده در بازار، بخش دولتی همواره بمنظور تعدیل بازار، اقدام به توزیع مرغ منجمد مینماید و قیمت مرغ زنده در استان کرمان از میانگین کشوری کمتر میباشد.
وی افزود: همانطور که قبلا اشاره شد، عوامل اقلیمی مثل گرمای زیاد و کمبود نقدینگی و امکانات مرغداران، قطعاً تاثیراتی در تولید دارد اما الحمدا... موارد در کمیته های مربوطه مطرح و به وزارتخانه متبوع ارسال گردیده و نتایج مثبت آن در راستای اجرای طرحهایی از قبیل " بهبودمدیریت مرغداریهاو طرح مرغ سایز..." قابل مشاهده است.
باقری در پایان گفت: قیمتگذاری توسط ستاد تنظیم بازار به تشکل تولید کننده و صنف مرغ و ماهی واگذار گردیده است که براساس میانگین کشوری و استانهای مجاور صورت پذیرد.
دیدگاه تان را بنویسید