Iranian Agriculture News Agency

در شهرستان سیرجان زنجیره تولید گوشت بلدرچین تا دو ماه آینده تکمیل می‌شود

دوره پرورش بلدرچین37 تا 42 روز می باشد و جهت تکمیل زنجیره تولید خط کشتار با ظرفیت 2000 قطعه در ساعت حداکثر تا دو ماه دیگر تکمیل می شود.

در شهرستان سیرجان زنجیره تولید گوشت بلدرچین تا دو ماه آینده تکمیل می‌شود

به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمان، خیراندیش طی سفر یک روزه به شهرستان سیرجان با همراهی علی باقری جانشین  معاون بهبود تولیدات دامی، لطفعلی زاده مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان، محمودآبادی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان  ابتدا از واحد پرورش بلدرچین این شهرستان بازدید کرد.

این طرح در راستای تولید گوشت سفید با ظرفیت 109هزار قطعه که 100هزار قطعه پرواری و 9هزار قطعه مولد احداث شده است. این طرح با هزینه کرد 21125 میلیون ریال که 16900 میلیون ریال آن از تسهیلات می باشد، می باشد و 8 شغل در منطقه ایجاد شده است.

دوره پرورش بلدرچین37 تا 42 روز می باشد و جهت تکمیل زنجیره تولید خط کشتار  با ظرفیت 2000 قطعه در ساعت حداکثر تا دو ماه دیگر در این واحد احداث  و هر پنج روز یک بار کشتار با ظرفیت 15هزار قطعه انجام خواهد شد.  

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید