Iranian Agriculture News Agency

تولید ۲۳ هزار تن گوشت قرمز در استان کرمانشاه

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: در نیمه نخست امسال حدود ۲۳ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید و روانه بازار مصرف شد.

تولید ۲۳ هزار تن گوشت قرمز در استان کرمانشاه

به گزارش خبرنگار ایانا در  استان کرمانشاه، حاتمی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به در نیمه نخست امسال حدود ۲۳ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید و روانه بازار مصرف شده است، افزود:  ارزش این میزان گوشت تولیدی را حدود ۲ هزار و ۱۸۵ میلیارد تومان عنوان کرد.

وی ادامه داد: سال گذشته در همین مدت حدود ۲۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شد که میزان تولید گوشت طی سال‌جاری ۵۰۰ تن افزایش داشته است.

سرانه مصرف گوشت در طول سال حدود ۱۲ کیلوگرم است نیمی از گوشت تولیدی (۵۰ درصد) در استان مصرف و بقیه به سایر استان‌های کشور صادر می‌شود.

تعداد کشتارگاه‌های صنعتی استان سه واحد است ۱۱ کشتارگاه استان نیز بصورت سنتی فعالیت دارند.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید