Iranian Agriculture News Agency

راه اندازی یک واحد فرآوری و بسته بندی گوشت در کرمانشاه

مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت؛ خوشبختانه طرح توسعه یکی از واحدهای صنایع تبدیلی در زمینه پاک کردن، فرآوری و بسته بندی انواع گوشت قرمز و مرغ به بهره برداری رسید.

راه اندازی یک واحد فرآوری و بسته بندی گوشت در کرمانشاه

به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمانشاه، سعید کریمی با اعلام این خبر افزود؛ این واحد تولیدی با استفاده از سرمایه شخصی مجری طرح راه اندازی شد و هیچ گونه تسهیلات بانکی استفاده نکرد.

کریمی سپس به اشتغالزایی این طرح اشاره داشت و خاطرنشان کرد؛ در این واحد تولیدی شرایط اشتغال ۳۰ نفر بصورت مستقیم مهیا گردیده است.

کریمی در ادامه تصریح کرد؛ در این طرح علاوه بر موازین بهداشتی و حفظ کیفیت محصول در خصوص قیمت تمام شده نیز تدابیری توسط مدیران شرکت در نظر گرفته شده که قیمت فروش  در مقایسه به محصول مشابه کمتر باشد.

وی گفت؛ در فاز بعدی تولید انواع فرآورده های گوشتی نیز در دستور کار این شرکت میباشد که انشاالله بزودی نسبت به راه اندازی فاز بعدی اقدام خواهد شد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید