Iranian Agriculture News Agency

مدیر امور طیور و زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان:

تولید سالانه ۵۰۰ تٌن گوشت ماکیان در کردستان

سالانه ۵۰۰ تٌن گوشت انواع بوقلمون، بلدرچین و شترمرغ در استان کردستان تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

تولید سالانه ۵۰۰ تٌن گوشت ماکیان در کردستان

به گزارش خبرنگار ایانا در استان کردستان، مدیر امور طیورو زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، با اشاره به اینکه سالانه ۵۰۰ تٌن انواع گوشت بوقلمون، بلدرچین و شترمرغ در استان کردستان تولید می‌شود گفت: ۵۰ درصد از این میزان در داخل و مابقی به استان‌های تهران و البرز صادر می‌شود.

حسامی شهرستان‌های بانه، دهگلان، کامیاران، دیوانده، بیجار و سنندج را قطب پرورش و تولید این سه پرنده پر خاصیت اعلام کرد و افزود: در حال حاضر ۱۱ واحد تولید بوقلمون، شترمرغ و بلدرچین در کردستان  با اشتغالزایی برای ۳۰ نفر فعال است.

حسامی با بیان اینکه سازمان جهاد کشاورزی از سرمایه‌گذاران این عرصه حمایت می‌کند، گفت: با بهره‌برداری از واحد‌های جدید تولید این پروتئین مهم در استان به هزار تٌن افزایش می‌یابد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید