Iranian Agriculture News Agency

تولید ماهی در کردستان به بیش از ۱۰ هزار تُن رسید

مدیر امور شیلات سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: میزان تولید سالیانه ماهی در مزارع پرورشی فعال این استان در سال ۹۲ حدود ۶۰ هزار و ۷۰ تُن بود که سال گذشته این میزان به ۱۰ هزار و ۳۰ تُن رسیده است.

تولید ماهی در کردستان به بیش از ۱۰ هزار تُن رسید

به گزارش خبرنگار ایانا در استان کردستان، حمید حسین‌پور اظهار کرد: ۴۰ مزرعه پرورش ماهی در دولت‌های یازدهم و دوازدهم در سطح استان ایجاد شده و تا پایان سال هم ۱۱ مزرعه دیگر به این تعداد اضافه خواهد شد تا در مجموع تعداد مزارع به ۲۴۲ مزرعه پرورش ماهی برسد.  

وی با اشاره به اینکه تعداد تعاونی صیادی در استان کردستان هم از چهار تعاونی به ۶ مورد افزایش یافته است، یادآور شد: تولید ماهیان زینتی نیز از ۶۹۰ هزار قطعه در سال ۹۲ به یک میلیون و ۳۴۰ هزار قطعه در سال جاری افزایش یافته است.

حسین‌پور با بیان اینکه سه مرکز پرورش زالو نیز پروانه تاسیس دریافت کرده و در حال ساخت هستند، تاکید کرد: این مراکز نیز ابتدای سال آینده به بهره برداری رسیده و وارد مدار تولید خواهند شد.

مدیر امور شیلات سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: تولید ماهی استان شامل ماهی‌های قزل آلا، فیتوفاگ، بیگ هد، کپور، آمور و مقدار کمتری ماهیان بومی است.

وی با اشاره به اینکه بیشتر مراکز تولید ماهی استان در شهرستان‌های کامیاران، سقز، سروآباد و سنندج قرار دارد، اضافه کرد: سرانه مصرف استان برای هر نفر در سال ۶ کیلوگرم و سرانه تولید کمی بیشتر از این مقدار است.

حسین‌پور افزود: ماهی تولیدی در مزارع پرورش ماهی استان کردستان به استان‌های تهران، قم و کرمانشاه و کشور همسایه عراق صادر می‌شود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید