Iranian Agriculture News Agency

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی کردستان؛

142 هزار هکتار از اراضی زراعی کردستان سطح پوشش بیمه رفته است

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: 142 هزار هکتار از اراضی این استان در سال زراعی جاری زیر پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار گرفته است.

142 هزار هکتار از اراضی زراعی کردستان سطح پوشش بیمه رفته است

خلیل فعله‌گری در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایانا در استان کردستان، گفت: در سال زراعی جاری 142 هزار هکتار اراضی زراعی، 4 هزار و 407 هکتار اراضی باغی و 25 میلیون و 322 هزار قطعه طیور و 137 هزار واحد دامی زیر پوشش صندوق بیمه کشاورزی رفته است.

وی با بیان اینکه صندوق بیمه کشاورزی همه ساله سطح مشخصی را برای تحت پوشش قرار دادن تعیین می کند، اضافه کرد: در سال زراعی جاری برنامه محقق شده در بخش‌های مختلف شامل 30 درصد زراعت، 63 درصد باغات، 73 درصد طیور و 67 درصد دام است.

فعله‌گری یادآور شد: اصلی ترین راهکار توسعه و افزایش ضریب نفوذ بیمه ترویج و اطلاع رسانی همه جانبه در زمینه تعرفه‌ها، تخفیفات، یارانه‎ها ، دستورالعمل ها و مزیت های بیمه محصولات کشاورزی و نقش اساسی آن در جبران خسارات وارده احتمالی ناشی از وقوع مخاطرات طبیعی است.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: تحقق مفاد تفاهم نامه سه جانبه بین صندوق بیمه، سازمان مرکزی تعاون روستایی و اتحادیه مرکزی شرکت‌های تعاونی تولید روستایی ایران در مهر ماه ۱۳۹۷ از دیگر راهکارهای افزایش سطح پوشش بیمه محصولات کشاورزی در این استان است.

به گزارش ایانا؛ استان کردستان دارای ۲۸ میلیون هکتار با یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر جمعیت است که تنوع آب و هوایی آن باعث شده یکی از استان‌های موفق در حوزه کشاورزی باشد.

این استان دارای یک میلیون و ۲۲۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی شامل ۸۹۶ هزار و ۲۳۵ هکتار اراضی دیم حدود ۸۸ درصد و ۱۲۱ هزار اراضی آبی حدود ۱۲ درصد بوده و دارای حدود ۲ میلیون و ۲۱۰ هزار رأس دام سبک (گوسفند و بز) و ۲۰۰ هزار رأس دام سنگین (گاو و گوساله)، ۱۳ میلیون قطعه انواع طیور و ۱۱۶ هزار کندوی زنبور عسل است.

جمعیت بهره بردار کشاورزی کردستان دارای ۱۱۵ هزار نفر است که این جامعه سالانه حدود ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تُن محصولات کشاورزی تولید می‌کنند که ۳۲۰ هزار تُن از این میزان مربوط به محصولات باغی و باقی نیز مربوط به بخش زراعت است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید