عملیات کیل گیری محصول گل محمدی در سطح 15 هکتار انجام شد
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بن گفت : کیلگیری محصول گل محمدی در شهرستان به منظور ارزیابی عملکرد تولید و معرفی کشاورز پیشرو انجام شد.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان چهارمحال و بختیاری ،عملیات کیل گیری در سطح 15 هکتاری کشت گل محمدی با حضور کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بن و در شهرستان بن انجام شد.
علی شریفی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بن در این باره گفت: انجام کیلگیری به منظور ارزیابی عملکرد محصول گل محمدی در شهرستان و معرفی کشاورز پیشرو انجام گردید
شریفی افزود :امید است با معرفی این محصول به عنوان یک محصول مناسب در منطقه ایجاد ترغیب در کشاورزان جهت مدیریت بهتر مزرعه و صرفه جویی در مصرف آب و در نهایت کاهش هزینه برای تولید کننده بخش کشاورزی گردد و ایجاد انگیزه در کشاورزان کرده تا بتوانند بهرهوری مناسبی در کشاورزی داشته باشند.
باقری کارشناسان مدیریت هماهنگی ترویج و آموزش کشاورزی سازمان بیان کرد: ضمن انتخاب مزرعه الگویی و انجام کیلگیری اولیه، به صورت تصادفی از توزین محصول برداشت شده، میانگین عملکرد مزرعه بدست میآید
ایرج کوهی فایق کارشناس ترویج شهرستان در این باره گفت: گل محمدی تولیدی دراین شهرستان با توجه به کیفیت و مرغوبیت محصول تولیدی و با توجه به میزان تولید محصول که پیش بینی می گردد از هر هکتار بیش از 2 تن گل محمدی بدست آید برای مصرف در استان به کارگاه های صنایع تبدیلی و اسانس گیری تحویل شده و گلاب تولیدی آن در استان توزیع و مازاد آن در استان های همجوار و دیگر استان های کشور مصرف قرار میگرد.
دیدگاه تان را بنویسید