رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری:
ضرورت استفاده از پرتو دهی گاما برای محصولات کشاورزی
رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: پرتودهی فرایندی است که در آن موادغذایی برای کُشتن باکتریهای بیماریزا، قارچها، انگلها و حشرات و افزایش مدت زمان ماندگاری از طریق حذف میکروارگانیسمهای عامل فساد در معرض تابش یونیزهکننده اشعه قرار میگیرد.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان چهارمحال و بختیاری، ذبیحالله غریب، با اشاره به مزایای پرتودهی روی محصولات کشاورزی و موادغذایی بیان کرد: ثابت نگهداشتن کیفیت موادغذایی در مدت زمانهای طولانی، کنترل و یا به تاخیر انداختن جوانهزنی گیاهان و کنترل ارگانیسمهای عامل فساد محصولات از جمله مزایای این روش است.
وی با بیان اینکه پرتودهی به طور معمول تغییری در دمای محصولات ایجاد نمیکند، تصریح کرد: زمان ماندگاری محصولات با حذف عوامل ایجادکننده فساد و خرابی محصول انجام میشود.
رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: پرتودهی بیشتر برای محصولاتی که قابلیت صادرات دارند، استفاده میشود به همین دلیل بیشتر استانهایی که محصولات کشاورزی را صادر میکنند از این روش استفاده میکنند.
دیدگاه تان را بنویسید