تولید بیش از ۱۹ هزار تن گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: در هفت ماه نخست امسال، ۱۹ هزار و ۳۲۰ هزار تن گوشت قرمز و ۱۶ هزار تن گوشت مرغ و سایر ماکیان در استان تولید شده است.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان چهارمحال وبختیاری،عباس میراحمدی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در این مدت، ۲۱۶ هزار تن شیر و سه هزار و ۳۹۸ تن تخممرغ در چهارمحال و بختیاری تولید شده است.
وی افزود: پارسال نیز ۲۷ هزار تن گوشت قرمز، ۲۹۶ هزار تن شیر، ۲۹ هزار تن گوشت مرغ و سایر ماکیان و پنج هزار و ۲۸۱ تن تخممرغ تولید شد.
میراحمدی اضافه کرد: در ابتدای سال به علت بالا بودن قیمت نهاده جوجهریزی به مشکل خورد و شاهد کاهش تولید مرغ بودیم، اما با رفع این مشکل جوجهریزی نیز رو به افزایش است.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۲۱ درصد از کل تولیدات کشاورزی استان مربوط به دام و طیور است، ادامه داد: این در حالی است که ۳۴ درصد از درآمد بخش کشاورزی مربوط به فروش تولیدات دام و طیور است، به عبارتی ۳۴ درصد از کل درآمد بخش کشاورزی مربوط به همین ۲۱ درصد تولیدات دام و طیور است
دیدگاه تان را بنویسید