Iranian Agriculture News Agency

برند سیر همدان در راه جهانی شدن

​در جلسه هماهنگی با حضور نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی، مدیران استانی، تشکل‌های بخش کشاورزی، کشاورزان و تاجران این محصول هماهنگی‌های نهایی برای ثبت جهانی سیر همدان انجام شد.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان همدان، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در این جلسه با بیان اینکه در استان همدان ۳هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی زیر کشت این محصول قرار گرفته است گفت: استان همدان قطب تولید سیر دانه ای در کشور است و سالانه ۵۵ هزار تن سیر دانه ای در استان همدان تولید می‌شود.

منصور رضوانی جلال افزود: در فضای مجازی و حقیقی سیر همدان معرفی شده و خواص تغذیه ای آن سبب شده تا به عنوان برند در سطح ملی و استانی شناخته شود.

وی ثبت جهانی سیر همدان را امری مهم دانست که با همکاری انجمن سیر همدان بزودی نهایی خواهد شد.

رضوانی جلال افزود: برگزاری سالانه جشنواره سیر یکی از اقدامات استان همدان در راستای شناساندن این محصول است چرا که سیر همدان از نظر کیفیت در سطح جهانی منحصر به فرد است.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید