تولید 3900 میلیاردی گوشت قرمز در بابل
مدیر جهاد کشاورزی بابل از تولید سه هزار تن گوشت قرمز به ارزش ناخالص سه هزار و906 میلیارد ریال در این شهرستان در نیمه نخست امسال خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محسن علی گل زاده اظهار کرد: 6 ماه نخست امسال سه هزار و 191 تن گوشت قرمز گاو، گوسفند و بز در شهرستان بابل تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل با بیان اینکه ارزش ناخالص این مقدار گوشت قرمز، سه هزار و 906 میلیارد ریال است، افزود: جمعیت دام های سنگین این شهرستان 121 هزار راس و دام های سبک 330 هزار راس است.
وی با اشاره به اینکه مصرف گوشت قرمز به صورت کنترل شده علاوه بر سلامتی، انرژی بدن را نیز تأمین میکند، گفت: جلوگیری از کمخونی، حفظ سلامت قلب و عروق، بهبود بیماریهای روانی، درمان کمخونی، بیخوابی، تأخیر در بروز آب مروارید، تعادل در کلسترول، تامین کننده انرژی، مناسب برای رژیم لاغری، تقویت عضلات و محافظ پوست از جمله خواص گوشت قرمز است
دیدگاه تان را بنویسید