مدیر جهاد کشاورزی نور خبر داد:
تولید 330 میلیاردی گوشت قرمز در نور
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور گفت: 5 ماهه اول امسال 2 هزار و 800 تن گوشت قرمز در شهرستان نور تولید شد.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، حبیب اله رنجبر گفت: شهرستان نور با داشتن 63 هزار راس گاو و گوساله و 271 هزار راس گوسفند و بز از شهرستان های برتر در زمینه تولیدات دامی استان است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور افزود: 5 ماهه اول امسال 2 هزار و 800 تن گوشت قرمز در این شهرستان تولید شد.
وی بیان کرد: گوشت قرمز تولیدی از دام سبک یک هزار و 200 تن و گوشت قرمز تولیدی از دام سنگین یک هزار و 600 تن بود که ارزش اقتصادی آن 336 میلیارد تومان است.
دیدگاه تان را بنویسید