تولید سالانه 6500 تن گوشت قرمز در ساری
مدیر جهاد کشاورزی ساری از تولید سالانه 6 هزار و 576 تن گوشت قرمز در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، رضا پور فلاح با بیان اینکه 746 هزار و 122 واحد دامی در شهرستان ساری وجود دارد، گفت: سالانه 6 هزار و 576 تن گوشت قرمز در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری جمعیت دام های سبک این شهرستان را 365 هزار و 900 رأس اعلام کرد و ادامه داد: بیشترین گوشت قرمز در این شهرستان از دام های سنگین تولید می شود که جمعیت آن، 65 هزار رأس است.
این مسئول اضافه کرد: یک هزار و 604 واحد دامداری کوچک روستایی در این شهرستان به ظرفیت 73 هزار رأس در زمینه های پرورش گاو شیری، گوساله پرواری، گوسفند داشتی و پرواربندی بره فعالیت می کنند.
پورفلاح بیان کرد: 72 واحد فعال صنعتی با ظرفیت 11 هزار و 253 راس در ساری فعالیت می کنند که با 9.3 درصد تولید استانی، سهم بسزایی در تامین گوشت قرمز مازندران و استان های دیگر دارند
دیدگاه تان را بنویسید