Iranian Agriculture News Agency

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان خبر داد:

تولید 449 میلیون قطعه جوجه یکروزه در مازندران

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: سال گذشته 449 میلیون قطعه جوجه یکروزه در کارخانجات جوجه کشی استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال 97 حدود 24 درصد رشد داشته است.

تولید 449 میلیون قطعه جوجه یکروزه در مازندران

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، علیرضا عطایی نژاد گفت: سال گذشته 449 میلیون قطعه جوجه یکروزه در کارخانجات جوجه کشی استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال 97 حدود 24 درصد رشد داشته است.

وی افزود: از این مقدار جوجه‌ریزی، 137 میلیون قطعه در واحدهای مرغداری گوشتی استان توزیع شد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: مازندران دارای 211 واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت 6.3 میلیون قطعه‌ است.

عطایی نژاد بیان کرد: مازندران با دارا بودن 42 واحد جوجه کشی با ظرفیت سالانه یک میلیارد قطعه، رتبه نخست را در تولید جوجه کشور داراست.

وی اظهار کرد: سال گذشته از این مقدار جوجه ریزی در استان، 256 هزار تن گوشت سفید تولید شد که بیش از 7 درصد نسبت به سال 97 رشد داشته است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید