Iranian Agriculture News Agency

معاون جهاد کشاورزی مازندران اعلام کرد:

جوجه ریزی 11.5 میلیون قطعه ای در مازندران/تولید 21 هزار تن گوشت سفید

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران از جوجه ریزی 11 میلیون و 503 هزار قطعه ای در مرغداری های گوشتی استان خبر داد.

جوجه ریزی 11.5 میلیون قطعه ای در مازندران/تولید 21 هزار تن گوشت سفید

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، مسعود احمدی حاجی از جوجه ریزی 11 میلیون و 503 هزار قطعه ای در مرغداری های گوشتی استان مازندران در دی ماه امسال خبر داد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: 3 میلیون و 345 هزار و 830 قطعه از جوجه ریزی های انجام شده در دی ماه امسال از نژاد آرین، 2 میلیون و 264 هزار و 950 قطعه از نژاد آپلاس، 4 میلیون و 821 هزار و 995 قطعه از نژاد راس و 994 هزار و 290 قطعه از نژاد کاب بود.   

احمدی حاجی تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه کشی استان را 46 میلیون و 953 هزار و 933 قطعه، جوجه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی را 30 میلیون و 731 هزار و 443 قطعه، جوجه ریزی در مزارع مرغ گوشتی را 11 میلیون و 503 هزار و 65 قطعه و جوجه ریزی مزاع مرغ مادر گوشتی استان را 166 هزار و 380 قطعه اعلام کرد.

وی گفت: پیش بینی می شود با این تعداد جوجه ریزی، 21 هزار و 177 تن گوشت سفید در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید