Iranian Agriculture News Agency

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران اعلام کرد:

جوجه ریزی 12 میلیون قطعه ای در مازندران/ تولید 21 هزار تن گوشت سفید

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران از جوجه ریزی 11 میلیون و 944 هزار قطعه ای در مرغداری های گوشتی استان مهرماه امسال خبر داد.

جوجه ریزی 12 میلیون قطعه ای در مازندران/ تولید 21 هزار تن گوشت سفید
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، مسعود احمدی حاجی از جوجه ریزی 11 میلیون و 944 هزار قطعه ای در مرغداری های گوشتی استان مازندران مهرماه امسال خبر داد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران درباره تولید جوجه درجه یک کارخانجات جوجه کشی، مزارع مرغ مادر گوشتی، جوجه ریزی مزارع مرغ مادر و مرغ گوشتی استان مازندران در سامانه سماصط، اظهار کرد: مهرماه امسال 11 میلیون و 944 هزار و 650 قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی مازندران انجام شد.

 وی تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه کشی استان را 42 میلیون و 585 هزار و 211 قطعه و جوجه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی را 28 میلیون و 724 هزار و 290 قطعه اعلام کرد.

احمدی حاجی تصریح کرد: 2 میلیون و 822 هزار و 625 قطعه از جوجه ریزی های انجام شده در مهر ماه امسال از نژاد آپلاس، 2 میلیون و 208 هزار و 930 قطعه از نژاد آرین، 5 میلیون و 177 هزار و 635 قطعه از نژاد راس و یک میلیون و 735 هزار و 460 قطعه از نژاد کاب بود.

وی با اشاره به جوجه ریزی 11 میلیون و 944 هزار و 650 قطعه ای در مزارع مرغ گوشتی و جوجه ریزی 138 هزار و 870 قطعه ای در مزارع مرغ مادر گوشتی استان در مهرماه امسال پیش بینی کرد با این تعداد جوجه ریزی، 21 هزار و 990 تن گوشت سفید تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید