5700 تن گوشت قرمز در بابل تولید شد/ ارزش اقتصادی 7 هزار میلیاردی
مدیر جهاد کشاورزی بابل از تولید پنج هزار و 719 تن گوشت قرمز به ارزش اقتصادی 7 هزار و 355 میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محسن علی گل زاده اظهار کرد: برای تامین پروتئین مورد نیاز جامعه سال گذشته پنج هزار و 719 تن و 637 کیلو گرم گوشت قرمز گاو، گوسفند در شهرستان بابل تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل ارزش اقتصادی این مقدار تولید گوشت قرمز را 7 هزار و 355 میلیارد و 919 میلیون ریال اعلام کرد و افزود: این شهرستان دارای 330 هزار رأس دام سبک و 121 هزار راس دام سنگین است.
به گفته این مسوول گوشت قرمز دارای مقادیر زیادی چربی و پروتئین است و مزایای زیادی از جمله جلوگیری از کمخونی، حفظ سلامت قلب و عروق، بهبود بیماریهای روانی، درمان کمخونی، بیخوابی، تأخیر در بروز آب مروارید، تعادل در کلسترول، مناسب برای رژیم لاغری، تقویت عضلات، محافظ پوست و تأمینکننده انرژی دارد که مصرف آن به صورت کنترل شده علاوه بر سلامتی، انرژی بدن را نیز تأمین میکند.
دیدگاه تان را بنویسید