تولید 26 هزار تن گوشت مرغ در نکا
مدیر جهاد کشاورزی نکا از تولید 26 هزار تن گوشت مرغ گرم آماده طبخ در مرغداری های این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، سیدشبر موسوی با بیان اینکه شهرستان نکا دارای 205 واحد مرغداری گوشتی مجاز است، گفت: تاکنون 26 هزار تن مرغ گرم آماده طبخ با جوجه ریزی 2 میلیون و 970 هزار قطعه ای در مرغداری های این شهرستان تولید و به بازار داخل و خارج استان ارسال شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نکا تصریح کرد: اخذ مجوز جوجه ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی برای همه مرغداران الزامی است و مرغداران موظف به مراجعه به تعاونی شهرستان و دریافت مجوز برای جوجه ریزی و ثبت اطلاعات هستند.
موسوی با اشاره به اینکه با افزایش دوره پرورش مرغ از 45 روز به بالاتر، مصرف دان و هزینههای تولید نیز بیشتر می شود، افزود: فرهنگ سازی مصرف مرغ با اندازه استاندارد یکی از برنامههای سازمان جهاد کشاورزی است.
وی در پایان تاکید کرد: بر اساس مصوبه کارگروه تنظیم بازار کشور، درج قیمت مصوب مرغ بر روی بسته بندی کشتارگاهها الزامی است.
دیدگاه تان را بنویسید