تولید سالانه 1000 تن قارچ دکمه ای در بابل
مدیر جهاد کشاورزی بابل از تولید سالانه یک هزار و 64 تن قارچ دکمه ای در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محسن علی گل زاده اظهار کرد: سالانه یک هزار و 64 تن قارچ خوراکی دکمه ای در شهرستان بابل تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل مساحت پرورش قارچ خوراکی این شهرستان را 13 هزار و 125 متر مربع اعلام کرد.
علی گل زاده با بیان اینکه توسعه قارچ خوراکی را می توان در اهمیت ارزش غذایی و دارویی، هزینه کم و تامین منبع پروتئین مورد نیاز دانست، اظهار کرد: قارچ یکی از سالم ترین مواد غذایی است که می تواند در ترکیب رژیم غذایی مبتلایان به دیابت جای گیرد، قارچ چربی و کلسترول ندارد، مقدار کمی هیدرات کربن را در خودش جای داده و از لحاظ داشتن پروتئین در سطح خوبی قرار دارد، ویتامین، مواد معدنی، آب و فیبر هم از سایر ترکیبات موجود در قارچ هستند که به سلامت هرچه بیشتر بیماران مبتلا به دیابت کمک می کنند.
وی با اشاره به اینکه همه قارچ ها خوراکی نیستند و برخی از قارچ های غیرخوراکی و سمی می توانند کشنده باشند، به مصرف کنندگان توصیه کرد قارچ مصرفی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و به صورت بسته بندی های بهداشتی تهیه کنند.
دیدگاه تان را بنویسید