Iranian Agriculture News Agency

معاون بهبود تولیدات سازمان جهاد کشاورزی لرستان تأکید کرد:

ضرورت استفاده از مرغ کشتارگاهی در شهرستان کوهدشت

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان تاکیدکرد: شورای شهر ، اداره دامپزشکی، فرمانداری و مهمتر از همه خود مردم باید همکاری کنند تا موضوع کشتار ساماندهی شود تا مرغ بسته‌بندی شده در اختیار مردم قرار بگیرد.

ضرورت استفاده از مرغ کشتارگاهی در شهرستان کوهدشت

 به گزارش خبرنگار ایانا در لرستان، ناصرنجیب زاده در خصوص مصرف مرغ زنده در کوهدشت عنوان کرد: یکی از نکاتی که مردم باید به آن توجه کنند مصرف گوشت مرغ در قالب ظرفیت کشتارگاهی است یعنی مرغ بسته‌بندی که نظارت بهداشتی را طی کرده باشد، اما در شهرستان کوهدشت مردم ترجیح می‌دهند از مرغ زنده استفاده کنند.

 وی افزود: در حالی مردم کوهدشت از مرغ زنده استفاده می‌کنند که مرغ کشتارگاهی متناسب با مصرف شهرستان وجود دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان تاکیدکرد: شورای شهر ، اداره دامپزشکی، فرمانداری و مهمتر از همه خود مردم باید همکاری کنند تا موضوع کشتار ساماندهی شود تا مرغ بسته‌بندی شده در اختیار مردم قرار بگیرد.

نجیب زاده گفت: با توجه  به اینکه یک واحد کشتارگاهی صنعتی طیور در کوهدشت وجود دارد، این آمادگی را داریم تا با همکاری دستگاه‌های ذیربط مرغ کشتار شده در اختیارمردم قرار بگیرد.

 وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه درمجموع 80 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت یک میلیون و 750 هزار تن در کوهدشت وجود دارد، افزود: این شهرستان 15 درصد از تولید گوشت مرغ استان را تامین می‌کند و سومین شهرستان از لحاظ میزان گوشت مرغ است.

 معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان بیان کرد: میزان مرغ تولیدی شهرستان دوبرابر میزان مصرف شهرستان است که یک ظرفیت قابل توجه است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید