Iranian Agriculture News Agency

کارگاه آموزشی طبخ آبزیان در اداره کل شیلات لرستان برگزار شد

کارگاه طبخ آبزیان با حضور بانوانی از بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان، اداره کل آموزش و پرورش و دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد.

کارگاه آموزشی طبخ آبزیان در اداره کل شیلات لرستان برگزار شد

به گزارش خبرنگار ایانا در لرستان، دکتر عبدالرضا بازدار رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان به همراه جمعی از معاونین و مدیران ستادی این سازمان و همچنین رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان در حاشیه جلسه شورای هماهنگی سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان از  کارگاه آموزشی طبخ آبزیان که در اداره کل شیلات استان برگزار شده بود بازدید نمود.

در این بازدید رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان بر افزایش مصرف سرانه ماهی در خانواده های استان تاکید و در انجام هر چه بهتر و بیشتر چنین دوره هایی توصیه های لازم را ارائه کرد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید