Iranian Agriculture News Agency

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:

افزایش 10 درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان قزوین

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت : از ابتدای سال جاری تاکنون 11 میلیون قطعه جوجه در واحدهای مرغ گوشتی استان پرورش داده شده که این میزان جوجه ریزی نسبت به مدت مشابه سال قبل 10 درصد افزایش داشته است .

افزایش 10 درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان قزوین

به گزارش خبرنگار ایانا در استان قزوین علی شاپورزاده گفت: این میزان جوجه در 296 واحد پرورش مرغ گوشتی استان تولید شده است.

وی اظهار کرد: باوجود مشکلات ناشی از تامین نهاده بعلت تحریم ؛ تولید کنندگان استان اقدام به جوجه ریزی این میزان قطعه جوجه کرده اند که موفق به تولید 22000 تن گوشت مرغ شده اند.

شاپورزاده تصریح کرد : از این میزان جوجه ریزی انجام شده ؛ شهرستان قزوین با 42 درصد بیشترین میزان جوجه ریزی را داشته و شهرستانهای تاکستان با 34 درصد ، بوئین زهرا 9 درصد ، آبیک 6 درصد ، آوج 6 درصد و البرز 3 درصد در رتبه های بعدی قرار دارند .

به گفته ی این مقام مسئول ؛ پیش بینی می شود تا پایان سال جاری 65000 تن گوشت مرغ د ر استان تولید شود.

شاپورزاده یاد آور شد : در حال حاضر 441 واحد به ظرفیت 10میلیون و 500 هزار قطعه دارای پروانه بهره برداری در استان هستند.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید