Iranian Agriculture News Agency

افزایش ۲۷ درصدی تولید بوقلمون گوشتی در استان قزوین

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: تولید بوقلمون گوشتی طی ۴ ماهه اول سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۷ درصد رشد داشته است.

افزایش ۲۷ درصدی تولید بوقلمون گوشتی در استان قزوین

 

به گزارش خبرنگار ایانا در استان قزوین حمیدرضا عزتی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین  افزود: طی ۴ ماهه اول سال جاری ۱۰۴ هزار قطعه جوجه بوقلمون وارد سالن های پرورش بوقلمون استان شده که از این میزان بیش از۱۲۵۰ تن گوشت بوقلمون تولید شده است.

وی اظهار کرد: میزان جوجه ریزی در مدت مشابه سال قبل ۷۲هزار و ۸۰۰قطعه بوده است.

عزتی یادآور شد: در حال حاضر ۲۸ واحد پرورش بوقلمون به ظرفیت ۲۸۸ هزار قطعه در استان در حال فعالیت است.

وی خاطر نشان کرد: استان قزوین دارای یک واحد کشتارگاه بوقلمون و یک واحد پرورش بوقلمون مولد به ظرفیت ۷هزار قطعه فعال است.

عزتی یادآور شد: استان قزوین در پرورش بوقلمون جزو استانهای پیشرو می باشد و با دارا بودن بزرگترین واحد تولیدی پرورش بوقلمون توانسته جایگاه سوم کشور را به خود اختصاص دهد.

معاون سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه ۴۰ درصد گوشت بوقلمون قرمز و ۶۰ درصد آن گوشت سفید است گفت: یکی از ویژگی های بوقلمون داشتن گوشت سفید و قرمز همزمان با هم است به طوریکه ران آن جزو گوشت قرمز و سینه در ردیف گوشت های سفید قرار می گیرد، بخش قرمز آن به راحتی می تواند جایگزین مناسب گوشت دام و گوشت سینه بوقلمون با گوشت مرغ و ران آن با گوشت گوساله برابری می کند.

عزتی اضافه کرد: گوشت بوقلمون از نظر میزان کلسترول در درجه دوم بعد از ماهی قرار می گیرد بنابراین کسانی که میزان کلسترول و چربی خود بالا دارند به راحتی می توانند از آن استفاده کنند.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید