Iranian Agriculture News Agency

تولید سالانه 10 تن گوشت شترمرغ در فیروزآباد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزآباد گفت: سالانه 10 تن گوشت شترمرغ و ۲ هزار قطعه جوجه از یک واحد پرورش شترمرغ در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می شود.

تولید سالانه 10 تن گوشت شترمرغ در فیروزآباد

به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، سید کاظم موسوی اظهار کرد: در حال حاضر یک واحد پرورش‌ شترمرغ توأم (مولد و پرواری) با ظرفیت 100 قطعه مولد و300  قطعه گوشتی در روستای کمال آباد از توابع بخش مرکزی شهرستان فیروزآباد در امر تولید فعالیت دارد.

وی با بیان اینکه تولیدات مزارع پرورش شترمرغ متنوع است، افزود: همچنین در این واحد پرورش شترمرغ سالانه حدود ۵۰۰ کیلوگرم پَر، ۳۰۰ تخته چرم درجه یک شترمرغ، 3000 کیلوگرم روغن شترمرغ و ۱۵۰۰ کیلوگرم آلایش (دل، جگر، سنگدان، بال و گردن ) تولید می شود.

مدیر جهاد کشاوزی فیروزآباد تصریح کرد: از تخم نطفه دار این پرنده در جوجه کشی های صنعتی استفاده می شود و تخم های غیر قابل استفاده نیز در صنایع دستی و بخصوص لوستر سازی کاربرد دارد.

موسوی اضافه کرد: از روغن شترمرغ در صنایع آرایشی و بهداشتی، از پوست در صنایع چرم سازی و از پَر در صنایع تزئینی و دکوراسیون استفاده می شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید