Iranian Agriculture News Agency

در قطب تولید آنغوزه تلخ کشور؛

برداشت آنغوزه از مزارع دیم نی ریز آغاز شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز با اشاره به اینکه صد هزار هکتار از عرصه های منابع طبیعی این شهرستان رویشگاه طبیعی گیاه آنغوزه است، گفت: برداشت آنغوزه تلخ از 40 هکتار مزارع دیم مثمر این شهرستان همراه با عرصه های ملی در اوایل خرداد آغاز شده است.

برداشت آنغوزه از مزارع دیم نی ریز آغاز شد

به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، علیرضا بصیری با تاکید براینکه شهرستان نی ریز به واسطه ظرفیت های طبیعی از دیرباز قطب تولید آنغوزه تلخ کشور بوده است، تصریح کرد: با توجه به جذابیت های کاشت این گیاه تاکنون بالغ بر 950 هکتار از زمین های زراعی این شهرستان به کشت دیم آنغوزه اختصاص یافته است.

این مقام مسئول افزود: به‌دلیل کاهش بارندگی در سال زراعی جاری پیش ‌بینی می شود برداشت آنغوزه تلخ نسبت به سال قبل با کاهش 30 درصدی عملکرد مواجه و قیمت این محصول افزایش یابد.

او ابرازکرد: هر غده آنغوزه در طول برداشت به‌ طور متوسط 18 مرتبه به‌صورت عرضی برش می خورد و در مجموع 80 تا 150 گرم شیرابه از آن به‌دست می آید که به علت نبودن صنایع تبدیلی این محصول در ایران علاوه بر مصارف داخلی به کشورهای هندوستان، پاکستان، حوزه خلیج فارس، آمریکا، انگلستان و ژاپن صادر می‌شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید