Iranian Agriculture News Agency

آغاز برداشت محصولات صیفی از مزارع خنج

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: برداشت محصولات صیفی از اواسط فروردین ماه از سطح 1500 هکتار از مزارع این شهرستان آغاز شده است و تا اواخر خرداد ماه نیز ادامه خواهد داشت.

آغاز برداشت محصولات صیفی از مزارع خنج

به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، علی علی پور تصریح کرد: پیش بینی می شود در سال جاری حدود 60 هزار تن محصولات صیفی از مزارع شهرستان خنج برداشت و روانه ی بازار های داخلی و خارجی شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه هندوانه، شمام، طالبی، خیارسبز و گوجه فرنگی از عمده محصولات صیفی شهرستان خنج است، اظهار کرد: کورده، فیدویه، گرمشت و باغان از جمله مناطق عمده کشت صیفی در این شهرستان هستند.

علی پور با بیان اینکه تولید محصولات خارج از فصل باعث رونق اقتصادی منطقه، اشتغال زایی بالا  و تامین نیاز های غذایی کشور می شود، افزود: این محصولات به روش های تونلی فصلی (کشت زیر پلاستیک توام با مالچ پلاستیکی کف) و در هوای باز ( بهره گیری از مالچ پلاستیکی )کشت شده اند.

به گفته وی؛ از مزایای عمده ی این روش کشت می توان به مصرف بهینه آب، افزایش راندمان تولید، کاهش هزینه ها و تولید محصول نوبرانه و خارج از فصل اشاره کرد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید