Iranian Agriculture News Agency

دپو کردن دام‌ها برای عید قربان عامل افزایش قیمت گوشت

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران اعلام کرد: دپو کردن گوسفندان توسط دلالان در آستانه عید قربان و همچنین افزایش قیمت علوفه در پی افزایش نرخ ارز باعث افزایش قیمت گوشت قرمز شده است.

سعید سلطانی در گفت‌وگو با خبرنگار کشاورزی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: به دلیل نزدیک شدن به عید قربان دلالان وارد بازار دام شده و گوسفندان را از دامدار به قیمت پایین خریده و برای عرضه در ایام عید قربان دپو می‌کنند.

وی افزود:‌ با توجه به جمع‌آوری دام‌های زنده توسط واسطه‌ها عرضه دام کاهش یافته که باعث افزایش قیمت گوشت قرمز شده است.

سلطانی اظهار کرد: با این اقدام از سوی دلالان، قیمت گوشت قرمز در ایام عید قربان را واسطه‌ها تعیین می‌کنند.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران گفت: با توجه به اینکه 70 درصد از هزینه‌های دامداری‌ها را علوفه تشکیل می‌دهد با افزایش نرخ ارز قیمت این نهاده‌ها نیز افزایش یافته است لذا هزینه تمام شده گوشت قرمز نسبت به گذشته روند صعودی دارد.

وی تصریح کرد: با توجه به افزایش قیمت گوشت قرمز دام‌های ماده و مولد هم به فروش می‌روند که این امر تهدید و خطر جدی برای دامداری کشورمان در آینده است.

سلطانی با گلایه از نبود برنامه و تدبیر از سوی مسوولان امر برای جلوگیری از این موضوع اظهار کرد:‌ واسطه‌ها تنها سود خود را می‌بینند و دام را به نازل‌ترین قیمت از دامدار خریده و در کوتاه‌ترین مدت به بالاترین قیمت در بازار عرضه می‌کنند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید