Iranian Agriculture News Agency

سالانه 159 تن گوشت شترمرغ درسیستان و بلوچستان تولید می شود

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی سیستان وبلوچستان گفت:سالانه 159 تن گوشت شترمرغ و 2 هزار و 300 قطعه جوجه از12 واحدفعال پرورش شترمرغ دراین استان تولیدوروانه بازامصرف می شود.

سالانه 159 تن گوشت شترمرغ درسیستان و بلوچستان تولید می شود

به گزارش خبرنگار ایانا در استان سیستان‌وبلوچستان، محمدرضابندانی درگفت وگو با خبرنگار ایانا در استان سیستان وبلوچستان اظهارکرد: باتوجه به شرایط آب وهوایی مناسب استان در پرورش شترمرغ واستقبال خوب سرمایه گذاران این صنعت درحال گسترش است.

وی افزود: درحال حاضر 9 واحدپرورش شترمرغ گوشتی با ظرفیت 2 هزار و 750 قطعه و3 واحدباظرفیت 75 قطعه مولدویک هزارو100 قطعه گوشتی درسیستان وبلوچستان فعالیت دارند.

بندانی گفت: توسعه پرورش شترمرغ در استان به‌منظور توسعه منابع جدید پروتئینی، کمک به درآمد خانوار روستایی واشتغالزایی ازسال گذشته درقالب برنامه چهارساله مورد توجه قرار گرفته است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید