Iranian Agriculture News Agency

۳۰ درصد غذای کشور از مزرعه تا سفره هدر می‌رود

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: ۳۰ درصد غذای کشور از مزرعه تا سفره هدر می‌رود و این به‌معنای هدررفت ۳۰ درصد آبی است که در بخش کشاورزی برای تولید این غذا صرف شده است.

۳۰ درصد غذای کشور از مزرعه تا سفره هدر می‌رود

به گزارش ایانا به نقل از تسنیم، معصومه ابتکار معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در مراسم امضای تفاهم­‌نامه همکاری مشترک با وزارت نیرو، اصلاح و تغییر رفتار درزمینهٔ مصرف آب و انرژی را که در بخش شهری و روستایی در حال انجام است، معادله‌ای برد- برد بین خانواده‌ها و دولت عنوان کرد و اظهار داشت: اجرای پروژه‌هایی درزمینهٔ اصلاح الگوی مصرف با تمرکز بر نقش زنان و خانواده درنهایت هزینه‌های خانواده را از حیث مدیریت مصرف، کاهش داده و از سویی منابع طبیعی کشور حفاظت‌شده و آلودگی کاهش می‌یابد.

معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده بابیان اینکه اصلاح الگوی مصرف در جامعه بسیار ضروری است، نقش زنان و خانواده را در این زمینه تأثیرگذار عنوان کرد و گفت: مقوله اصلاح الگوی مصرف غذا از جنبه‌های مختلف موردنظر وزارت نیرو، سازمان حفاظت محیط‌زیست، کشاورزی، زنان و اقتصاد خانواده دارای اهمیت است.

وی افزود: در حال حاضر 30 درصد غذای کشور از مزرعه تا سفره هدر می‌رود و این به‌معنای هدررفت 30 درصد آبی است که در بخش کشاورزی برای تولید این غذا صرف شده است.

ابتکار، افزایش قیمت‌ها را در اصلاح الگوی مصرف مؤثر خواند و افزود: رسیدگی و اصلاح این میزان هدررفت غذا و آب درحالی‌که هنوز در جامعه افرادی وجود دارند که ازنظر شاخص‌های تغذیه وضعیت مناسبی ندارند، از اهمیت بالایی برخوردار است.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تأکید بر موضوع رعایت عدالت جنسیتی در دسترسی برابر به خدمات، به‌ویژه درزمینهٔ آب و انرژی گفت: اگر در یک مکان منابع آب کافی نباشد یا دسترسی به آن محدود باشد، بانوان بیشترین آسیب‌پذیری را از این ناحیه خواهند داشت.

وی ابراز امیدواری کرد تا با اجرای مفاد این تفاهم‌نامه یک هم‌افزایی درزمینهٔ ایجاد آگاهی میان زنان به‌وجود آمده تا آن‌ها بتوانند اصلاح الگوی مصرف را به‌عنوان یک رفتار صحیح و اخلاق نیک در خانواده و جامعه ترویج کنند.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید