Iranian Agriculture News Agency

دامداران استان سمنان نسبت به تمدید پروانه چرای دام اقدام کنند

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: مرتع‌ داران فقط تا هشتم آذر ماه امسال برای تمدید مجوز فرصت دارند؛ اگر پروانه چرا در مهلت معین تمدید نشوند، باطل و مرتع بلامعارض اعلام خواهد شد.

دامداران استان سمنان نسبت به تمدید پروانه چرای دام  اقدام کنند

به گزارش خبرنگار ایانا در استان سمنان، جعفر مرادی حقیقی اظهار کرد: بر اساس بخشنامه ابلاغی از سوی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور مرتع دارانی که پروانه های مرتعداری خود را در سال گذشته تمدید نکرده‌اند فرصت دارند حداکثر تا تاریخ هشتم آبان ماه امسال نسبت به تمدید پروانه مرتعداری خود اقدام کنند.

وی اظهار داشت: مرتع‌دارانی که پروانه و مجوز مرتعداری خود را در سال گذشته تمدید نکرده‌اند، فرصت دارند تا حداکثر هشتم آذر ماه ۱۴۰۰ نسبت به تمدید پروانه مرتع‌داری و پرداخت عوارض چرای دام خود اقدام کنند.

مرادی حقیقی مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: صاحبان پروانه چرای دام در مراتع این استان، باید نسبت به تمدید پروانه چرای دامهای خود اقدام کنند.

 وی افزود: در راستای اجرای ماده 47 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، همه صاحبان پروانه چرای دام در مراتع استان تا هشتم آذرماه سال جاری فرصت دارند تا با مراجعه به ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مربوطه، نسبت به پرداخت عوارض تمدید پروانه چرای و متعاقب آن در اجرای بند 20 فصل دوم شیوه نامه فنی و اجرایی بهره برداری از مراتع کشور نسبت به تهیه و اجرای طرح مرتعداری خود اقدام کنند.

این مقام مسئول تاکید کرد: بر این اساس پس از پایان مهلت قانونی اعلام شده، با بهره ‌بردارانی که نسبت به تمدید پروانه چرای دام خود اقدام نکرده باشند، طبق فصل چهارم اصلاحیه شیوه‌ نامه فنی و اجرایی پروانه آنها باطل و مرتع بلامعارض اعلام خواهد شد.

وی ادامه داد: بر اساس شیوه نامه قبلی، هر دامدار مجاز اگر سه سال متوالی و یا 5 سال متناوب به واریز پرداخت عوارض قانونی در پروانه چرا اقدام نمی‌کرد پروانه اش ابطال می شد، ولی در شیوه نامه جدید در سال 99 بر اساس مقررات و قوانین ابلاغ شده به علت وضعیت کرونایی، به جای یک فصل چرا، یک سال مهلت دادند تا عوارض را پرداخت کنند.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان افزود: رعایت ضوابط مربوط به پروانه های مرتعداری وکنترل ورود بی رویه دام به مراتع استان جهت حفظ پوشش گیاهی و جلوگیری از فرسایش خاک و بروز سیل های ویران گر الزامی است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید