Iranian Agriculture News Agency

تولید محصول سالم و حفظ محیط زیست با استاندارد سازی میزان توزیع کودهای شیمیایی و سموم کشاورزی

سرپرست گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان از تشکیل کمیته راهبردی با همکاری معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برای طرح ارتقا و کاهش آلاینده در هشت محصول منتخب خبر داد.

تولید محصول سالم و حفظ محیط زیست با استاندارد سازی میزان توزیع کودهای شیمیایی و سموم کشاورزی

به گزارش خبرنگار ایانا در استان زنجان، فرخی سرپرست گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان تصریح کرد: هدف سازمان جهاد کشاورزی هیچگاه تولید به هر قیمت نبوده و همواره استاندارد سازی میزان توزیع کودهای شیمیایی و سموم کشاورزی برای تولید محصول سالم و حفظ محیط زیست، عدم آلودگی آب و خاک، مدیریت و بررسی میزان آلاینده‌ها در محصولات کشاورزی وحفظ سلامت خاک با جلوگیری از آتش زدن بقایای گیاهی رویکرد مدیریتی این سازمان است.

 فرخی از تشکیل کمیته راهبردی با همکاری معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برای طرح ارتقا و کاهش آلاینده در هشت محصول منتخب خبر داد و گفت: با عنایت به ابلاغ مصوبات نشست ملی رؤسای دبیرخانه‌های کارگروه سلامت و امنیت غذایی اصلاح و بهبود میانگین عوامل خطرزای شاخص (سموم آفات نباتی، فلزات سنگین و نیترات) در هشت محصول کشاورزی پرمصرف در استان زنجان صورت می‌گیرد             

 وی افزود: سیب درختی، خیار بوته‌ای، خیار گلخانه‌ای، گوجه فرنگی بوته‌ای، گوجه فرنگی گلخانه‌ای، پیاز و سیب زمینی از جمله هشت محصولی هستند که در این طرح در استان مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.      

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید