Iranian Agriculture News Agency

روزانه 23 تن گوشت مرغ در ایلام تولید می شود

ایانا_ دیگر رسانه‌ها|| رئیس هیات مدیره اتحایه مرغداران ایلام گفت: روزانه 23 تن مرغ در کشتارگاه مانشت ایلام کشتار و روانه بازارهای مصرف می‌شود.

روزانه 23 تن گوشت مرغ در ایلام تولید می شود

عزیز قیصوری در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: میزان مصرف استاندارد روزانه مرغ در استان ایلام 16 تن و حداکثر مقدار مصرف 20 تن است.
وی از راه اندازی مجدد کشتارگاه مرغ ایلام به عنوان عاملی برای تعدیل قیمت آن خبر داد و افزود: با شروع به کار این واحد تولیدی قیمت مرغ برای مصرف کننده از 120 هزار ریال به 105 هزار ریال رسیده است.
رییس هیات مدیره اتحایه مرغداران ایلام تاکید کرد: وقفه هشت ماهه در کشتار مرغ در ایلام باعث شد که قیمت این ماده خوراکی پرمصرف برای مصرف کننده و تولیدکننده بسیار بالا رود و حتی در پاره ای از مواقع نایاب می شد.
قیصوری تاکید کرد: با راه اندازی دوباره کشتارگاه آرامش نسبی بر بازار تولید، عرضه و تقاضا مرغ حاکم شده است و احتمال کاهش قیمت مرغ برای مصرف کننده وجود دارد
وی با بیان اینکه باید به نوعی زیان های تحمیل شده به تولیدکنندگان مرغ نیز جبران شود، افزود: با توجه به کیفیت و مرغوبیت مرغ کشتارگاه مانشت تقاضا برای مرغ کشتار شده به کشور عراق وجود دارد که در حال بررسی این پیشنهاد و سنجش بازار عراق و سوددهی آن هستیم.
قیصوری در مورد نصب تجهیزات جدید در کشتارگاه نیز گفت: نصب تجهیزات برای ایجاد خط پرس و فشرده سازی موجب می شود خونابه،‌ فضولات، پر، امحاء و ضایعات دور ریختنی مرغ به صورت فشرده بسته بندی شود.
به گفته وی برای نصب این تجهیزات اعتباری معادل 70 میلیارد ریال نیاز است که در شرایط فعلی تامین این مقدار اعتبار مقدر نیست اما ایجاد خط ویژه پرس و فشرده سازی (واکیومی) در دستور کار کشتارگاه وجود دارد.
به گزارش ایرنا، کشتارگاه سپید مرغ مانشت از اواخر سال گذشته به علت ضرردهی از سوی مالک قبلی تعطیل شد و در این مدت مرغ مورد نیاز استان ایلام از استان های همجوار چون کرمانشاه تامین می شد.
استان ایلام دارای 400 واحد مرغداری است که در هر دوره تولید (بین 45 تا 50 روز) هفت میلیون تن مرغ را تولید می کنند و حدود 2 هزار نفر به صورت مستقیم و هشت هزار نفر هم غیر مستقیم در صنعت مرغداری ایلام فعال هستند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید