Iranian Agriculture News Agency

تولید سالانه 24 تن گوشت آماده طبخ شترمرغ در خوزستان

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: 18 واحد صنعتی و سنتی پرورش شترمرغ در استان وجود دارد.

تولید سالانه 24 تن گوشت آماده طبخ شترمرغ در خوزستان

 

به گزارش خبرنگار ایانا در خوزستان، مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: 3 واحد صنعتی پرورش شترمرغ در بهبهان  و رامهرمز  و 15 واحد سنتی پرورش شترمرغ در شهرستان های بهبهان، رامهرمز ،آبادان، سوسنگرد ، دزفول، اندیمشک و کارون در حال حاضر وجود دارد.

آصفی افزود: دو واحد صنعتی  موجود در بهبهان به ظرفیت 500 و 300 قطعه و رامهرمز با ظرفیت 200 قطعه مشغول به فعالیت می باشند.

وی با بیان اینکه گوشت استحصالی آماده طبخ شترمرغ در استان سالانه 24 تن است اظهار داشت: از پوست و چرم شترمرغ در صنایع دستی و تولید لوازم چرمی استفاده می گردد همچنین شاه پر آن در تولید وسایل تنظیفی و ناخن و چشمهای آن در وسایل پزشکی به کار گرفته می شود روغن این پرنده نیز در درمان بیماری ها و تخم شترمرغ در صنایع غذایی استفاده می گردد.

آصفی تصریح نمود: از محل تسهیلات تبصره 18 به متقاضیان پرورش شترمرغ تسهیلات اعطا می گردد.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید