Iranian Agriculture News Agency

معاون سلامت دامپزشکی خوزستان خبر داد:

سمپاشی ۱۸۰ هزار مترمربع اماکن دامی خوزستان علیه تب کنگو

معاون سلامت دامپزشکی خوزستان گفت: 180 هزار مترمربع اماکن دامی خوزستان علیه تب کریمه کنگو سمپاشی شد.

سمپاشی ۱۸۰ هزار مترمربع اماکن دامی خوزستان علیه تب کنگو

به گزارش خبرنگار ایانا از خوزستان، معاون سلامت دامپزشکی استان گفت: برای جلوگیری از شیوع تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در سه ماهه سالجاری 180 هزار مترمربع از اماکن نگهداری دام در روستاهای استان علیه این بیماری تب کریمه کنگو سمپاشی شد. 

رضا اسدی افزود: علاوه بر سمپاشی جایگاه های دام، 81 هزار و 400 راس دام سبک و سنگین در استان تحت پوشش خدمات رایگان، سمپاشی بدن توسط کارشناسان دامپزشکی استان قرار گرفتند. 

وی ادامه داد: این اداره کل انجام اقدامات پیشگیرانه را در دستور کار دارد و در این زمینه نظارت بر کشتارگاه ها، سم پاشی دام ها و اماکن نگهداری دام ها علیه کنه، مبارزه و برخورد با کشتار قاچاق و غیرمجاز و نگهداری لاشه ها در پیش سرد از جمله این اقدامات است.

اسدی نسبت به کشتار غیرمجاز دام و تاثیر آن در انتقال تب کریمه کنگو هشدار و اظهار داشت: کشتار غیرمجاز دام یکی از عوامل انتقال این بیماری است و در این زمینه مردم از این اقدام به جد خودداری کرده و کشتار را به کشتارگاه ها بسپارند.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه گوشت یکی از عوامل برای انتقال بیماریهای مشترک انسان و دام است، مردم از خرید گوشت از مراکز غیر مجاز و افراد دوره گرد و دست فروش بپرهیزند.

معاون سلامت دامپزشکی استان خاطرنشان کرد: در فصل گرما فعالیت کنه ها افزایش می یابد و خطر انتقال بیماری به انسان از دامهای آلوده بیشتر است در صورت بی احتیاطی در کشتار دام و تماس با ترشحات دام آلوده احتمال انتقال این بیماری به انسان افرایش پیدا خواهد کرد.

اسدی به مردم توصیه کرد برای جلوگیری از انتقال بیماری تب کریمه کنگو، قبل از استفاده از گوشت و جگر به مدت 24 ساعت در دمای یخچال نگهداری شوند.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید